Радиоигра "Деца четат в ефира на БНР"

az sam bulg 23.09.2017 - Петя Георгиева Гелина на 10г.  на 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

az sam bulgaz sam bulg16.09.2017-Иван Ташев на 8г. от 2б клас на 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Той рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


az sam bulg09.09.2017-Антоанета Гергененова на 10г. от 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 02.09.2017-Ивана Казакова на 9г. от 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


27.08.2017-Йоана Димитрова на 12г. от 73 СУ"Владислав Граматик" гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 19.08.2017 - Кристиан Николов на 7г. от Частно училище "Еспа" гр.София.Участник в 10-то издание на конкурса "Нарисувай ми слънце".Носител на няколко награди от различни конкурси по рисуване.Той рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


az sam bulg 12.08.2017 - Георги Филип гр.Франкфурт на Майн  на 8г. от училище "Васил Левски".Той рецитира прекрасно стихотворението  "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


az sam bulg 05.08.2017 - Мелиз Ханджиева гр.Русе  от  СУ "Васил Левски".От лагера в "Шумнатица" на пътуващото читалище "Бащино огнище" тя рецитира прекрасно стихотворението  "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 30.07.2017 - Ясемин Гайнова гр.Русе  от  СУ "Васил Левски".От лагера в "Шумнатица" на пътуващото читалище "Бащино огнище" тя рецитира прекрасно стихотворението  "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 15.07.2017 - Гамзе Инджева гр.Русе  от  СУ "Васил Левски".От лагера в "Шумнатица" на пътуващото читалище "Бащино огнище" тя рецитира прекрасно стихотворението  "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 08.07.2017 - Калоян Калинов гр.Сливен 3-ти клас в  НУ "Васил Левски".Той рецитира прекрасно стихотворението  "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР.За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


az sam bulg01.07.2017 - Франки Рахмани гр.София 2А клас в 139 СУ "Захари Круша".Тойрецитира прекрасно стихотворението  "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


az sam bulg 24.06.2017 - . Самуил Патриков гр.София 68 СУ "Академик Никола Обрешков.На 10 години и ще бъде 4-ти клас.Той рецитира прекрасно стихотворението  "Отечество любезно" "Отечество любот Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


az sam bulg 17.06.2017 - . Стефани Атансова гр.София 7-ми клас 28 СУ "Алеко Константинов" и член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Отечество любезно" "Отечество любот Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 09.06.2017 - . Мия Валсамиди гр.София  139 СУ "Захари Круша" и член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков Тя рецитира прекрасно стихотворението "Отечество любезно" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg  03.06.2017 - Дария Йончева на 8 години  школа по изобразително изкуство "Наука 1970" гр.Троян.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Отечество любезно" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg  27.05.2017 - .Дарина Петкова 4-ти клас 23 СУ"Фредерик Жулио Кюри" гр.София член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловси в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg  20.05.2017 - Дарина Петкова 4-ти клас 23 СУ"Фредерик Жулио Кюри" гр.София член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата


az sam bulg13..05.2017- Персиан Несторов на 11г. от 5-ти клас на 17СУ "Дамян Груев" гр. София член на клуб "Млад журналист " с ръководител Коста Чолаков.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловси в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 


 az sam bulg 06..05.2017- Киара Тодорова на 10г. от 4б клас на 23СУ "Фредерик Жулио Кюри" гр. София член на клуб "Млад журналист " с ръководител Коста Чолаков.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловси в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!az sam bulg 29..04.2017- Горан Георгиев 2-ри А клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg22.04.2017 - Калоян Вуков 3-ти клас 139 ОУ"Захари Круша" гр.София член на клуб "Млад журнлист" с ръководител Коста Чолаков.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата


 az sam bulg15.04.2017 - Стивън Христов 3а клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


 

az sam bulg 07.04.2017 - Димитър Станков 2а клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


 

az sam bulg 01.04.2017 - Захари Владимиров 2а клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 

az sam bulg25.03.2017 - Димана Евдокимова 4-ти клас 23-то СОУ"Фредерик Жолио-Кюри" гр.София.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


 az sam bulg18.03.2017 - Жаклин Ушакова-4-ти клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!  


az sam bulg11.03.2017 - Евелина Студенкова-на 11г. СУ"Йордан Йовков" гр.Русе.Участник в четенето "на живо" в МОЛ Русе на 1-ви март.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


az sam bulg04.03.2017 - Мая Георгиева-на 7г. СУ"Васил Левски" гр.Русе.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 az sam bulg  22 25.02.2017 - Десислава Коларова -школа по изобразително изкуство при НЧ "Наука 1870" с  ръководител Маргрет Креклешка.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg  18.02.2017 - Теодора Ананиева. Ученичка е в І-ви клас, СУ "Цар иван Асен II" в гр.София, почти на 8 години.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg  11.02.2017 - Медине Шенолова Хасанова. Ученичка е в ІVа клас, ОУ "П.Р. Славейков" в гр. Велико ТЪрново, на 10 години.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg


 

 

az sam bulg  04.02.2017 - Кристианна Георгиева на 7 години 1-ви клас СУ"Димитър Талев" гр.Добрич.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

az sam bulg  28.01.2017 - Магдалена Мирчева на 7 години 1-ви клас СУ"Димитър Талев" гр.Добрич.Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Де е България" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

az sam bulg  21.01.2017 - Никол Стоянова на 8 години от 56-то СУ"Професор Константин Иречек".Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Де е България" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

az sam bulg  14.01.2017 - Симона Симеонова на 8 години от 19-то СУ"Елин Пелин".Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Де е България" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!