az sam bulg -22.12.2012- участник в радио-играта е Алексaндър Зартов на 9 години от София.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Александър.Пожелаваме му успех в надпреварата!

 


az sam bulg -15.12.2012- участник в радио-играта е Алексaндър Христов на 11 години от Кюстендил.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Александър.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg -08.12.2012- участник в радио-играта е Мария Стоянова на 10 години от Бургас.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Мария.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 01.12.2012- участник в радио-играта е Алекса Кирова на 11 години от Бургас.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Молитва” отИван Вазов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Алекс.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 24.11.2012- участник в радио-играта е Теодор Балтов на 10 години от Бургас.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Теди.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg 17.11.2012- участник в радио-играта е Карина Иванова на 9 години от Бургас.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Карина.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 10.11.2012- участник в радио-играта е Мила Трошанова на 11 години от Бургас.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Мила.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 27.10.2012- участник в радио-играта е Ралица Симова на 1о години от Сандански.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Ралица.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 20.10.2012- участник в радио-играта е Стела Копринкова на 14 години от с.Анево.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Стела.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 13.10.2012- участник в радио-играта е Виктория Патронска на10 години от 55-то СОУ"Петко Каравелов" София.  Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 13-ти октомври до събота 20-ти октомври.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Вики.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 06.10.2012- участник в радио-играта е Елица Ганева 9 години от София.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебеляно в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 08-ми октомври до събота 13-ти октомври.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Елица.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 29.09.2012- участник в радио-играта е Стелиана Илева 3-ти клас от Стара Загора  СОУ Васил Левски член на клуб "Приятели на книгата".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Училище" от Иван Вазов  в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 01-ви октомври до събота 06-ти октомври.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Стелиана.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 22.09.2012- участник в радио-играта е Биляна Андонова 14 години от София 155 СОУ София.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Училище" от Иван Вазов  в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 24-ти септември до събота 29-ти септември.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Биляна.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 15.09.2012- участник в радио-играта е Ася Георгиева 10 години от Крошуна. Тя рецитира прекрасно стихотворението az sam bulg в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 17-ти септември до събота 22-ри август.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Ася.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 18.08.2012- участник в радио-играта е Весела Герджикова  11 години от Пловдив. Тя рецитира прекрасно стихотворението az sam bulg в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 20-ти август до събота 25-ти август.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Веси.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 11.08.2012- участник в радио-играта е Преслав Пенков  10 години от Русе. Той рецитира прекрасно стихотворението az sam bulg в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него, направи го от понеделник 13-ти август до събота 18-ти август.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Преслав.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg 04.08.2012- участник в радио-играта е Габриела Григорова  10 години от Банкя. Тя рецитира прекрасно стихотворението az sam bulg в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 6-ти август до събота 11-ти август.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Габи.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 28.07.2012- участник в радио-играта е Михаела Николаева Желязкова 10 години от гр.Казанлък. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 30-ти юли до събота 4-ти август.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Михаела.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 21.07.2012- участник в радио-играта е Кристина Ангелова 11 години от гр.Харманли. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 23-ти юли до събота 28-ми юли.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Криси.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 07.07.2012- участник в радио-играта е Сияна Колева 12 години от гр.Троян. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 09-ти юли до събота 14-ти юли.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Сияна.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 30.06.2012- участник в радио-играта е Геновева Гочева 10 години от гр.Добрич. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 02-ти юли до събота 07-ти юли.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Геновева.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg 23.06.2012- участник в радио-играта е Христина Тихова 13 години от гр.Силистра. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 25-ти юни до събота 30-ти юни.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Хриси.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg16.06.2012- участник в радио-играта е Ивелина Иванова  8 години от гр. Бургас. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 18-ти юни до събота 23-ти юни.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Ива.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg09.06.2012- участник в радио-играта е Надежда Каридова  12 години от гр. Пловдив. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 11-ти юни до събота 16-ти юни.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Надежда.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg02.06.2012- участник в радио-играта е Лилия Здравчева 10 години от гр. Сандански, ОУ "Св.Св.Климент Охридски". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 4-ти юни до събота 9-ти юни.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Лили.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg19.05.2012- участник в радио-играта е Теодора Руменова Янкова 9 години от гр. Пловдив, ОУ "Райна Княгина". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Върви народе възродени" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 21-ви май до събота 26-ти май.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Теди.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg12.05.2012- участник в радио-играта е Иван Йорданов 14 години от гр. Долни Дъбник. Той рецитира прекрасно стихотворението „Върви народе възродени" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него, направи го от понеделник 14-ти май до събота 19-ти май.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Иван.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg

05.05.2012- участник в радио-играта е  Емили Леонид Джонкова 10 години от гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 07-ми май до събота 12-ти май.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Емили.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg

28.04.2012- участник в радио-играта е  Йорданка Ангелова 8 години от гр. Пловдив. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 30-ти април до събота 5-ти май.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Йорданка.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg

21.04.2012- участник в радио-играта е Виктория Маринова  от гр. Пловдив. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 23-ти април до събота 28-ви април.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Виктория.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg

14.04.2012- участник в радио-играта е Мария Лазарова Гаралова  от гр. Ракитово. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 16-ти април до събота 21-ви април.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Мария.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg

31.03.2012- участник в радио-играта е Ани Данчева Ушилкова  от гр. Гоце Делчев,ученичка в 2-ро ОУ. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 2-ри април до събота 7-ми април.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Ани.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg

24.03.2012 участник в радио-играта е Богомил Митков Цанев  от гр. София,ученик в 144СОУ "Народни будители". Той чете стихотворението „Хубава си моя горо" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него, направи го от понеделник 26-ти март до събота 31-ви март..Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Богомил.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg

17.03.2012 участник в радио-играта е Ралица Калин Георгиева 9г. от гр. София,ученичка в 144СОУ "Народни будители". Тя чете стихотворението „Хубава си моя горо" в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 19-ти март до събота 24-ти март..Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Ралица.Пожелаваме й успех в надпреварата!


az sam bulg 03.03.2012Първата участничка в радио-играта е Мариела Найденова Маркова 8г. от гр. Лом. Тя чете стихотворението „Хубава си моя горо" в ефира на БНР на 3 март.Ако искаш да дадеш гласа си за нея, направи го от понеделник 5 март до събота 10 март.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Мариела.Пожелаваме й успех в надпреварата!