az sam bulg 30.12.2017 - Михаела Мирчева на 13.г  от  156 ОУ "Васил Левски" гр..София.

Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Зимна вечер" от Елин Пелин в ефира на БНР.

За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.

Пожелаваме и успех в надпреварата.. az sam bulg 23.12.2017 - Якуб Якубов  от  ОУ "Св.Паисий Хилендарски" с.Равно о-на Кубрат.

Той рецитира прекрасно стихотворението  "Зимна вечер" от Елин Пелин в ефира на БНР.

За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.

Пожелаваме и успех в надпреварата..


 

az sam bulg

16.12.2017 - Михаела Монова  от 1 ОУ "Васил Левски" гр.Вълчедръм.

Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Зимна вечер" от Елин Пелин в ефира на БНР.

За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.

Пожелаваме и успех в надпреварата..

 

az sam bulg  09.12.2017 - Таня Савова  от  ОУ "Васил Левски" с.Звъничево.

Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Зимна вечер" от Елин Пелин в ефира на БНР.

За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.

Пожелаваме и успех в надпреварата..

az sam bulg  25.11.2017 - Седа Ахмедова на 12г. от  ОУ "Св.Паисий Хиендарски" с.Равно о-на Кубрат.

Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Родна стряха" от Ран Босилек в ефира на БНР.

За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.

Пожелаваме и успех в надпреварата..

 

az sam bulg 18.11.2017 - Виолета Кирилова от  ОУ "Васил Левски"гр.Вълчедръм.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Родна стряха" от Ран Босилек в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

 az sam bulg 11.11.2017 - Алейна Йълмаз Къртаг от  ОУ "Св.Паисий Хилендарски"с.Равно Разградско.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Родна стряха" от Ран Босилек в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


az sam bulg 04.11.2017 - Христина Райкова от 156 ОУ "Васил Левски" София.Тя рецитира прекрасно стихотворението  "Родна стряха" от Ран Босилек в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.


28.10.2017 - Митко Костадинов на 10г. от Първо ОУ "Васил Левски" с.Звъничево.Обича да играе волейбол, да рисува и да слуша музика.Четенето е любимото му занимание.Той рецитира прекрасно стихотворението "Обич" "от Доре Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.


​21.10.2017 - Елена Николова на 9г. от Първо ОУ "Васил Левски" гр.Вълчедръм.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Обич" "от Доре Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

14.10.2017 - Мария Гагова на 8г. от 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Обич" "от Доре Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

07.10.2017 - Георги Пейчинов на 10г. от 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Той рецитира прекрасно стихотворението "Обич" "от Доре Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

30.09.2017 - Милост Зарева на 9г. на 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

23.09.2017 - Петя Георгиева Гелина на 10г. на 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

16.09.2017-Иван Ташев на 8г. от 2б клас на 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Той рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

09.09.2017-Антоанета Гергененова на 10г. от 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

02.09.2017-Ивана Казакова на 9г. от 73 СУ"Свети Климент Охридски" гр.Ракитово.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

27.08.2017-Йоана Димитрова на 12г. от 73 СУ"Владислав Граматик" гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

19.08.2017 - Кристиан Николов на 7г. от Частно училище "Еспа" гр.София.Участник в 10-то издание на конкурса "Нарисувай ми слънце".Носител на няколко награди от различни конкурси по рисуване.Той рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

12.08.2017 - Георги Филип гр.Франкфурт на Майн на 8г. от училище "Васил Левски".Той рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" "от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

05.08.2017 - Мелиз Ханджиева гр.Русе от СУ "Васил Левски".От лагера в "Шумнатица" на пътуващото читалище "Бащино огнище" тя рецитира прекрасно стихотворението "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

30.07.2017 - Ясемин Гайнова гр.Русе от СУ "Васил Левски".От лагера в "Шумнатица" на пътуващото читалище "Бащино огнище" тя рецитира прекрасно стихотворението "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

15.07.2017 - Гамзе Инджева гр.Русе от СУ "Васил Левски".От лагера в "Шумнатица" на пътуващото читалище "Бащино огнище" тя рецитира прекрасно стихотворението "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта, иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

08.07.2017 - Калоян Калинов гр.Сливен 3-ти клас в НУ "Васил Левски".Той рецитира прекрасно стихотворението "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР.За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

​01.07.2017 - Франки Рахмани гр.София 2А клас в 139 СУ "Захари Круша".Тойрецитира прекрасно стихотворението "Детство мое" "от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

24.06.2017 - . Самуил Патриков гр.София 68 СУ "Академик Никола Обрешков.На 10 години и ще бъде 4-ти клас.Той рецитира прекрасно стихотворението "Отечество любезно" "Отечество любот Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата.

17.06.2017 - . Стефани Атансова гр.София 7-ми клас 28 СУ "Алеко Константинов" и член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков Тя рецитира прекрасно стихотворението "Отечество любезно" "Отечество любот Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

09.06.2017 - . Мия Валсамиди гр.София 139 СУ "Захари Круша" и член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков Тя рецитира прекрасно стихотворението "Отечество любезно" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

03.06.2017 - Дария Йончева на 8 години школа по изобразително изкуство "Наука 1970" гр.Троян.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Отечество любезно" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

27.05.2017 - .Дарина Петкова 4-ти клас 23 СУ"Фредерик Жулио Кюри" гр.София член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловси в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата.

20.05.2017 - Дарина Петкова 4-ти клас 23 СУ"Фредерик Жулио Кюри" гр.София член на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата

13..05.2017- Персиан Несторов на 11г. от 5-ти клас на 17СУ "Дамян Груев" гр. София член на клуб "Млад журналист " с ръководител Коста Чолаков.Той рецитира прекрасно стихотворението "Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловси в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

06..05.2017- Киара Тодорова на 10г. от 4б клас на 23СУ "Фредерик Жулио Кюри" гр. София член на клуб "Млад журналист " с ръководител Коста Чолаков.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловси в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

29..04.2017- Горан Георгиев 2-ри А клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

22.04.2017 - Калоян Вуков 3-ти клас 139 ОУ"Захари Круша" гр.София член на клуб "Млад журнлист" с ръководител Коста Чолаков.Той рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата

15.04.2017 - Стивън Христов 3а клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

07.04.2017 - Димитър Станков 2а клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

01.04.2017 - Захари Владимиров 2а клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Той рецитира прекрасно стихотворението "Високи сини планини" от Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

25.03.2017 - Димана Евдокимова 4-ти клас 23-то СОУ"Фредерик Жолио-Кюри" гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

18.03.2017 - Жаклин Ушакова-4-ти клас ОУ"П.Р.Славейков" гр.Велико Търново.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

11.03.2017 - Евелина Студенкова-на 11г. СУ"Йордан Йовков" гр.Русе.Участник в четенето "на живо" в МОЛ Русе на 1-ви март.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

04.03.2017 - Мая Георгиева-на 7г. СУ"Васил Левски" гр.Русе.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Хубава си моя горо" от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

22 25.02.2017 - Десислава Коларова -школа по изобразително изкуство при НЧ "Наука 1870" с ръководител Маргрет Креклешка.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

18.02.2017 - Теодора Ананиева. Ученичка е в І-ви клас, СУ "Цар иван Асен II" в гр.София, почти на 8 години.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

11.02.2017 - Медине Шенолова Хасанова. Ученичка е в ІVа клас, ОУ "П.Р. Славейков" в гр. Велико ТЪрново, на 10 години.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

04.02.2017 - Кристианна Георгиева на 7 години 1-ви клас СУ"Димитър Талев" гр.Добрич.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Първи сняг" от Елина Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

28.01.2017 - Магдалена Мирчева на 7 години 1-ви клас СУ"Димитър Талев" гр.Добрич.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Де е България" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

21.01.2017 - Никол Стоянова на 8 години от 56-то СУ"Професор Константин Иречек".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Де е България" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

14.01.2017 - Симона Симеонова на 8 години от 19-то СУ"Елин Пелин".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Де е България" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!