27.12.2014 - Стефания Спасова на 8г.  от  ОУ „Константин Величков“ в гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов  в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   19.12.2014 - Тани Надолийски на 12г.  от  ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Карлово.Той рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов  в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   13.12.2014- Драгомир Николов на 13г. от  МГ „Петър Берон“ в гр.Варна.Той рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов  в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   06.12.2014- Естела Папазова на 12г. от  НГХНИ „Константин Преславски“ в гр.Варна.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов  в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  29.11.2014 -  Мария Стефанова Лилова на 7г. в първи клас 35 СОУ”Добри Войников” гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков  в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


   22.11.2014 - Демет Махмуд,  на 9г.  от СОУ "Димитър Талев" гр.Добрич.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков  в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 15.11.2014 - Гергана Златева Бонева,  на 9г.  от с. Нова Черна община Тутракан.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   08.11.2014 - Михаил Михайлов,  на 12 г. и учи в 143- ОУ „Георги Бенковски“ от гр. София.Той рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   01.11.2014 - Ния Росенова Михайлова,  на 12 г. и учи в 1-во ОУ „Васил Левски“ от гр. Вълчедръм.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   18.10.2014 - Виктор Веселинов Витков,  на 12 г. и учи в 1-во ОУ „Васил Левски“ от гр. Вълчедръм.Той рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   11.10.2014 - Радослав Котушев, на 14г. от ПГТ „Гоце Делчев“ – гр. Пловдив.Той рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   05.10.2014 - Александър Петров, на 11г. от 143 ОУ „Георги Бенковски“ – гр. София.Той рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   27.09.2014 - Екатерина Чернева, 8г., с.Царацово 3-ти клас ОУ"Дядо Иван Арабаджията".Тя рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


    20.09.2014 - Стефан Ганчев 7.г  с.Царацово ОУ"Княз Александър Първи" гр.Пловдив.Той рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


  13.09.2014 - Мина Танчева, 10г., гр.Варна.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  06.09.2014 - Мария Костурска, 7г., 2 кл. ОУ“Алеко Константинов“, гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  30.08.2014-Станимира Ивайлова Димитрова, 9 г., трети клас, от с. Царацово, ОУ "Дядо Иван Арабаджията".Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   23.08.2014-Елена Кичукова – гр. Пловдив.Тя е на 8г. и е възпитаник на  НУ "Христо Ботев".Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   17.08.2014-Гергана Донкова – с.Царацово област Пловдив.Тя е на 9г. и е възпитаник на  ОУ "Дядо Иван Арабаджията".Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   09.08.2014-Петя Димитрова Христова – с.Царацово област Пловдив.Тя е на 10г и е възпитаник на  ОУ "Райна Княгиня".Петя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  02.08.2014-Сияна Кръстева, 8г – гр.Варна.Участник в "Нарисувай ми слънце" 2012.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов  в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


      26.07.2014 -  Йоана Александрова Боярова, 8г – гр.Варна.Участник в "Нарисувай ми слънце" 2012.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


19.07.2014 -  Теа Бъзовска, 8г – гр.София.Носител на 1-ва награда в "Нарисувай ми слънце" 2013.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


     05.07.2014 -  Миглена Генчева, 8г – с.Роза област Ямбол.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


     28.06.2014 -  Яница Димитрова, 11г – гр.Кюстендил.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


     21.06.2014 -  Милослава-София Михайлова, 4а.клас I-во СУ "Пенчо Славейков" – гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


     14.06.2014 -  Ангел Петров, 10г. – гр. Кюстендил 3-ти клас.Той рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   07.06.2014-  Александър Петров Петров, ученик в 143 ОУ”Георги Бенковски” – гр. София..Той рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   31.05.2014-  Преслав Панков 3-ти клас от 35 ОУ "Добри Войников" гр.София.Той рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   24.05.2014-  Божидар Гечев 5-ти клас от 134 СОУ "Димчо Дебелянов" гр.София.Той рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   17.05.2014-  Кристина Терзиева 4-ти клас от 143 СОУ "Г.Бенковски" гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   03.05.2014-  Даниел Иванов от 143 СОУ "Г.Бенковски" гр.София.Той рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


26.04.2014- Лора Велинова  от гр.Кюстендил.Спечелила 2-ра награда в конкурса Нарисувай ми слънце 2013 категория "Най усмихнато слънце".Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини” от Младен Исаев в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!  


12.04.2014- Александра Красимирова Евтимова  от гр.Кюстендил.Спечелила 1-ва награда в конкурса Нарисувай ми слънце 2013 категория Най усмихнато слънце.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини” от Младен Исаев в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   05.04.2014- Димена Станчева 12.г. от с.Нова Черна. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини” от Младен Исаев в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   29.03.2014- Антоанета Колева  от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   22.03.2014- Христомина Илиева  от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   15.03.2014- Иван Найденов  от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Той рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   08.03.2014- Ева-Мария Георгиева Цанова  от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


   01.03.2014- Васил Самарджиев  от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Той рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


    22.02.2014- Джесика Биджерано  от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   15.02.2014- Биляна Танева, 3б клас. от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


   08.02.2014- Любомира Любенова, 3б клас. от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


   01.02.2014- Гергана Дянкова, 4б клас. от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   25.01.2014- Стела Кацарова, 3а. от 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   18.01.2014- Рая Георгиева, 12г. от 35 СОУ“Добри Войников“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 11.01.2014- Александър Касабов, ученик в "4а" на 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Той рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


04.01.2014- Елица Петрова, ученичка в "3В" на 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!