Младежкият театър „Николай Бинев” отваря врати за финала на конкурса „НАРИСУВАЙ МИ СЛЪНЦЕ” и седмата лятна  провокация към ДЕТСКИТЕ ФАНТАЗИИ!

Kler-Nikol Stoyanova Troyan 6На първи ноември, в деня на Народните будители, стартира изложба за финал на седмата национална надпревара между майсторите на четката.Инициативата, на списание az sam bulg  е с фокус към рисувачите на възраст между 6 и 106 години и е известна у нас и в чужбина. „Нарисувай ми слънце” е конкурс развиващ се от 2008 година в три традиционни категорииНай-усмихнато слъце, „Най-нестандарта техника“ и „Най-добър екип“ вдъхновяват малките и по-големи художници, за седми пореден опит, за поглед към слънцето. Показваме повече от седемдесет нови, прекрасни работи, номинирани и отличени с награди.Виртуална галерия можете да видите тук .Изложбата в театралното фоайе на бул. „Княз Дондуков” No 8 отваря врати на 1 ноември. Експозицията може да се разгледа до 15 декември. Каним децата и юношите, гости на София, да в посетят. На откриването й ще обявим и имента на художниците, с награди от конкурса. В есенното ноемврийско утрото, СЛЪНЦАТА от детските рисунки ще стоплят сърцата на посетителите!На територията на Младежкия театър „Николай Бинев” в Столицата ви очакват още:

 

  • Представяне на книгата „Из стръмнините на България“ . Колекционерите на автографи ще могат да получат нов лично от автора й, журналистът и главен редактор на списание az sam bulg – Румен Стоичков.
  • Малчуганите и Юношите, гости на Столицата, които се забавляват с плетенето на гривнички от ластици, ще могат да премерят сили в изработката им. Приготвили сме куп разноцветни ластици.

Очакваме майсторите на това „плетиво“ да дойдат с въображението и сръчните си ръце и да се забавляват без край.

Най-добрата изработка ще спечели награда!

Заповядайте, в събота, 1 ви ноември 11:00, София, бул.“Кн. Дондуков“ 8,

във фоайето на Младежкия театър „Николай Бинев“!

Входът е свободен, доведете и приятел!

                                                              От редакцията на списание az sam bulg