microphone wallpaper 2Радиоиграта е Съвместен проект на:Предаването „Закуска на тревата“ по програма Хоризонт на БНР и списание „Аз съм българче“.През месец август децата ще четат стихотворението "Аз съм българче“  публикувано в брой 1на списанието.Ще го откриете и в четвъртатата колекция „Прочети и поиграй“ от 2016г. Там ще прочетете и класацията за месеците май и юни.Как се прави регистрацията?

 Потребителите на интернет могат да се регистрират  по електронната поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..Тези, които предпочитат да се запишат по телефона, ще позвънят на тел.: 0884 290 298 от вторник до петък между 10 и 17 часа.Записването за участие става чрез заявка, съдържаща информация относно:

  1. Трите имена на участника
  2. Точен адрес, пощенски и електронен ако има.
  3. Два телефона за връзка
  4. Възраст и представяне на участника и интересите му в две, три, изречения.

 За да гласуват за участниците, всички приятели на играта, използват форума сайта ни  : www.bulgarche.eu , след регистрация.

Резултатите от предишни туровена играта можете да прочетете в колекциите „Прочети и Поиграй“ със сп. „Аз съм българче“, да ги видите във FB или на сайта ни www.bulgarche.eu

Най-смелите сред децата – тези прочели българско стихотворение в радиоефира – печелят за награда колекция от любимото си списание „Аз съм българче”.