Viara Atanasova Plovdiv 7g.Национален конкурс „Нарисувай ми слънце“ 2017 Регламент
Конкурсът се организира всяко лято. Стартът на надпреварата между майсторите на четката и перото е на 32 май(национален празник в Усмихландия). В трите раздела за рисуване творците създават слънцето в роля по свой избор.
ВНИМАНИЕ! За индивидуално участие в категориите, „Най-усмихнато слънце“, „Най-нестандартна техника“ и литературния дял „Детство мое“, на конкурса се допускат деца и юноши на възраст от 6 до 16 години. Категорията „Най-добър екип“ е достъпна за изяви на екипи от малки и пораснали художници от 6 до 106 години.
Важно! Преди изпращането на рисунките участникът задължително попълва формата за регистрация. Няма ограничение за броя рисунки, с които той участва, но е важно да попълни категорията, в която се сътезава с всяка от тях. Творби, за които не е посочена категория, в която се състезават, не се включват в класацията. В надпреварата могат да се включат и всички участници от предишните ѝ сезони.
Срокът за получаване на рисунките в редакцията ни изтича на 15 септември.
Адресът е : гр. София п.код 1164 пощенска кутия 23, СБСЦТК“Българче“ за конкурса „Нарисувай ми слънце“. Ако участник пропусне да изпратите форма за регистрация-изтегли от тук, може да го направи до 10 октомври.
Резултатите от конкурса по традиция обявяваме в Деня на будителите – 01.11.2017г., на сайта на сп.“Аз съм българче“ – www.bulgarche.eu . Наградените творби подреждаме в изложба. През 2017 г., е 10 то юбилено издание на конкурсът „Нарисувай ми слънце“. Участвай с произведенията си в една или повече категории. Помни, че най-добрите творби печелят уникални награди!